Home
  FOTO & VIDEO
  Foto ...
  Video ...
  Kronika obce ...
  NEJNOVĚJŠÍ
  foto a video podle sekce
  foto a video jednotlivě
  NEJNAVŠTĚVOVANĚJŠÍ
  foto a video
  jednotlivé foto
  jednotlivé video
  D A L Š Í
  Jak publikovat
  Napište nám
  Chci být informován
  Staňte se sponzory
  Obecní úřad

  Uživatelská sekce    
.

871673/6



zvětšit
zvětšit
zvětšit

Kronika obce - foto
Kronika obce Čisovice je vedená od roku 1954 a čítá 192 stran. Vedení Kronika obce Čisovice bylo započato 20. listopadu 1954 kronikářem MNV panem Josefem Kohákem. V úvodu kroniky jsou uvedeny veškeré dochované informace z historie jak o obci samotné tak i o tom co se kdy událo v blízkém okolí, včetně událostí celosvětových, které pak ovlivňovaly i obec samotnou. V kronice se pak dále popisují jednotlivá léta a události kterými obec prošla až do roku 19....
Jako kronikáři se postupně vystřídali Josef Hohák, ... a posledním kronikářem, který tuto kroniku zakončil byl pan Jan Müller.
Kronika je pro účely přehlednější prezentace rozdělena do několika samostatných částí s označením roku, případně roku od - do, kterým se kronika v dané části zabývá.

Pro publikování kroniky na webu byl zvolen PDF formát, který je možné prohlížet volně šiřitelným programem Adobe Reader. Tento program si v případě potřeby můžete stáhnout zde .

[9513/18.4.2024 22:16:54]
   Stranka 1 z 2
   Stranka 1 z 2
Reklama
 
 
Created by Decision                                                                                                                                               (C) 2024 Copyrihgt OFK.cz